top of page
Logo_Louise Friis_rumirum

LOUISE FRIIS 

RUM I RUM

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

RUMPROCES

Gennem mange års arbejde med rumpædagogik har vi udviklet en fremgangsmetode, som vi kalder rumproces. Den indeholder 5 trin. Rumprocessen sikrer en balance mellem rum og pædagogisk praksis, når vi skaber nye læringsmiljøer. RUM I RUM´s hemmelige ingredienser; ønskelisten og tryllestøvet vil I også opleve undervejs. 

5 TRIN TIL ET NYT LÆRINGSMILJØ

De fem trin til rumproces

1

OPSTART

Besøg og analyse 

Jeg kommer på besøg i børnehuset til et møde med lederen og en udvalgt projektgruppe. Gennem en rundvisning får jeg indblik i børnehusets arkitektur, rum og indretning, samt den pædagogiske profil og organisering. Jeg tager billeder af de nuværende legemiljøer til brug i kommende workshop. 

3

DESIGNPLAN

Ønskeliste og designplan

Med afsæt i ønskelisten udarbejder jeg en designplan til de nye legemiljøer. Forslaget præsenteres for ledelsen samt projektgrupper. Her er mulighed for justeringer inden designet endeligt godkendes.

5

PRAKSIS

2

WORKSHOP

Workshop og personaleproces 

Workshoppen tager udgangspunkt i et fagligt inspirationsoplæg og en rumanalyse. Det pædagogiske personale guides i, at foretage en rumanalyse af egne rum: Stue, grupperum og fællesarealer + en ønskeliste til fremtiden. Ønskelisten bliver grundlaget for designet af de nye legemiljøer.

4

PRODUKTION

Planlægning og produktion 

Efter godkendelsen af designforslaget udarbejder jeg en detaljeret tidslinje for projektet, der angiver, hvornår der skal males, og hvornår de nye læringsmiljøer skal etableres. Herefter bygges de nye legemiljøer, inventar og kunstnerisk udsmykning på vores eget værksted nær Sorø. 

Etablering og overlevering

De nye legemiljøer etableres. Det gør vi gerne hen over en weekend for at forstyrre børnehuset mindst muligt. Efter fuldført etablering og montering overleveres de nye læringsmiljøer til lederen og det pædagogiske personale, som herefter åbner de nye rum for børnene.

Har du brug for mere information eller er du interesseret i et rumprojekt? Så lad os tage en snak.

SIDER

ÅBNINGSTIDER

Vi har altid åbent for henvendelser

,

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Logo_Louise Friis_rumirum

KONTAKT MIG

Louise Friis - Rum I Rum 

CVR: 36221518

Kragebjerg 2

4296 Nyrup

Tlf: +45 21 84 66 25
kontakt@louisefriis.dk

SKRIV TIL MIG HER

Tak for din indsendelse!

© 2024 by Humarketing.Consulting

bottom of page