top of page
Logo_edited_louise Friis rum i rum

LOUISE FRIIS 

RUM I RUM

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

OPLÆG & WORKSHOP

Vores faglige inspirationsoplæg og workshop kan bestilles uafhængigt af om I er en del af et RUMPROJEKT eller ej. Vi tager altid udgang i jeres daginstitution, SFO eller skole og tilrettelægger dagen, således at oplæg og workshop taler direkte ind i deres dagligdag – og jeres muligheder og udfordringer i forhold til de fysiske rammer og indretning. 

Louise oplæg.png

PERSONALEMØDE MED OPLÆG

Varighed: 2 timer.

Pris 10.000 kr. + moms.

 

Gennem et fagligt inspirationsoplæg, deler jeg ud af den nyeste viden og forskning på feltet pædagogisk indretning og rumdesign. Samt mine mange års erfaring med feltet i praksis, som vil være understøttet med konkretet cases fra mine mange projekter rundt om i hele Danmark.

 

Oplægget er praksisnært og sammen kigger vi ind i jeres specifikke udfordringer og muligheder. Du vil får gode råd og konkrete ideer til, hvorledes du som pædagog, lærer og pædagogisk leder, sammen med jeres børn, kan skabe inspirerende lege- og læringsmiljøer i jeres daginstitution, SFO og skole.

NB: Oplægget er gratis, hvis I har et projekt med os

PÆDAGOGISK DAG MED OPLÆG OG WORSHOP
 

Varighed: 6 timer inkl. pause

Pris 20.000 kr. + moms

 

Denne dag kombinerer et fagligt oplæg med rumanalyse og en ny indretning.

Workshoppen tager afsæt i metoden RUMPROCES – fra ide til virkelighed. Sammen laver vi en kort rumanalyse af jeres eksisterende rum og indretning – hvad fungerer, hvad fungerer ikke? Herefter laver vi en designplan, som tager afsæt i de møbler, inventar og legetøj, I allerede har, og hvordan dette kan bruges på en ny måde.

 

På kun 2 timer skaber vi sammen en ny rumopstilling med nye legezoner. Afslutningsvis planlægger vi praksis, så I er helt klar, når børnene træder ind i de nye rum om mandagen.

louise1.jpg
Bliv kontaktet

SIDER

ÅBNINGSTIDER

Vi har altid åbent for henvendelser

,

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Logo_louise Friis rum i rum

KONTAKT MIG

Louise Friis - Rum I Rum 

CVR: 36221518

Kragebjerg 2

4296 Nyrup

Tlf: +45 21 84 66 25
kontakt@louisefriis.dk

SKRIV TIL MIG HER

Tak for din indsendelse!

© 2024 by Humarketing.Consulting

bottom of page